Sziasztok!!!!!

Mint láthatjátok ez az oldal a világ legszebb és legokosabb állatával foglalkozik!!!! Nézz körül és érezd jól magad!!! Itt sok érdekes dologgal találkozhatsz!!! PACI 4EVER!!!!!

 

 

 

 

 

Lenne néhány kérésem:


 

Kérlek ne lopj, mert mindent magam gyűjtöttem és csináltam!!!!! (Az extrák és a lovas animációk menüpontokban viszont olyan dolgok vannak, amiket elvihettek!)

 

 

 

 

 

Léci ne fikázd az oldalam!!!! Csak: !!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

Buttonom:

 

 

 

 

                

 

                              A LOVAK

A történelem nem is emlékszik olyan időkre,amikor a ló nem szolgálta az embert.Az oldalunkon harcolt hosszú évezredek háborúiban,dolgozott földjeinken, hogy előteremtse számunkra az életet jelentő táplálékot,járművünk volt városban és kietlen vidékeken,fagyban és hőségben,bőségben és éhségben. Sokan,akik ma már nincsenek kapcsolatban ezzel a csodálatos élőlénnyel,azt hiszik,hogy a ló szerepe és jelentősége lassan a múltba süllyed.Igaz, egykor húzta járműveinket,ma azomban már autóval járunk.Valaha dolgozott az eke előtt,most viszont gépek szántanak helyettük.Sajnálatos,de igaz,hogy a ló bizonyos társadalmi körök szemében elavult és jelentőségét vesztette.Sokan például porlepte,elavult frázisnak tekintik azt a kijelentést is,hogy a magyar lovas nemzet.

Akikben viszont a legapróbb szimpátia feléled a lovak iránt,itt megértheti, hogy ebben a csodálatos,az ember örök társává rendelt élőlényben még számos kiaknázatlan,vagy csak részben felismert lehetőség rejlik.Felismerhetjük,hogy ha megfelelően bánunk vele,a ló minden képességét és tudását az ember akaratának szolgálatára ajánlja.Megérthetjük,mekkora ajándék az emberiség számára egy ítéletmentes,tiszta lelkű élőlény,mely folyamatosan kommunikál velünk,és sokoldalúan kínálja fel nekünk egyedülálló fizikai és lelki adottságait,a szerteágazó és változatos teljesítménysporttól kezdve,a szabadidős lovas tevékenységeken keresztül,egészen a terápiás lovasoktatásig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nézd meg:

 

 

Ha érdekel,nézd meg a többi oldim is:

Oldalmenü
Szavazás
Az alábbi angol stílusú lóverseny fajtákból melyik a kedvenc
díjlovaglás
díjugratás
galoppverseny
ügetőverseny
military
Naptár
Diavetítő