Tegyünk a ló vágóhíd ellen!!!!!!!!!!!!

Mert a lovak élete csak rajtunk múlik. Segítsünk nekik!!!!!!!!!

 

 

Miért hagyjuk,hogy a legjobb barátainkat,hű társunkat levágják néhány rúd undorító kolbászért? Aki ilyet tesz, az nem ember. A lovak többet érnek, mint némelyik ember. Az idióták nem csak a beteg,hanem az egészséges lovakat is levágják, csak mert mondjuk nem elég gyors,vagy már nem akar gondoskodni róla.Hát akkor adja el a hülye barom. Nem? Ha pedig beteg biztos nem vágóhídi halálra vágyik. Szerintem előbb meg kéne próbálni meggyógyítani és ha tényleg semmi esély akkor elaltatni.NE PEDIG LEVÁGNI!!!!!!!!!!!!Hova lett a régi magyar,aki egy volt a lovával? Hova tűnt a lovas magyar nemzet? Vajon akik ezt teszik,azok megölnék a legjobb barátjukat? Mert lehet,hogy amikor levágnak egy lovat, akkor valaki legjobb barátját ölik meg.

 

Európában évi százezer lovat szállítanak zsúfolt kamionokban vágóhidakra. 84%-uk Olaszországba tart. Az út során szomjaznak, kiszáradnak, nem tudnak pihenni sem. A lovakat sokkal nagyobb arányban szállítják élve a mészárszékekre, mint a többi vágóállat bármelyikét - ami felesleges szenvedést okoz számukra, hiszen a helyszini vágás is létező lehetőség.

Ráadásul bántják és rosszul bánnak velük még utolsó óráikban is.

 

Komolyan ezt érdemlik?Ha ők nem lettek volna,az ember sem lenne.Ha ők nem vittek volna át a háborún és nem lettek volna egyek az emberrel,azt hiszem az ember sem boldogult volna.Most pedig ezt kapják. Megkínozzák,...........

 

............majd megölik őket.

 

 

 

Ha Te sem tűröd ezt tovább, írd alá ezt a petíciót:

http://www.worldhorsewelfare.org/makeanoise/petition.html

 

 

Mentsük meg együtt a lovakat!!!!!

 

            

Oldalmenü
Szavazás
Az alábbi angol stílusú lóverseny fajtákból melyik a kedvenc
díjlovaglás
díjugratás
galoppverseny
ügetőverseny
military
Naptár
Diavetítő