Online lovas játékok:

 

Nagyon látványos 3D-s lóverseny játék! Ha szeretd az izgalmat kihagyhatatlan!

 

A lovat és lovasát is öltöztesd fel ebben a játékban.

 

Öltöztesd fel az unikornis barátnőjét!

 

Egy jó kis lovas puzzle játék! Kapsz hozzá súgást is! :)

 

Segíts a lánynak a lovagláshoz ruhát választani!

 

Színezd, öltöztesd, díszítsd az online lovadat!

 

A régmúlt Amerikáján kell végig menned egy hosszú úton, amelyen sok akadályba fogsz ütközni.
Szerencsére azért élelmet is találsz lovad számára, próbálj minél többet megetetni vele.
Az akadályokat kell kikerülnöd, illetve átugranod.
Irányítani az EGÉRREL tudod a lovadat. A piros nyíl segít, hogy ne térjen le az útról. Ugrani a SPACE gomb megnyomásával tudsz.

 

Édes kis pónilovaddal kell legyőznöd ló társaidat.
Első lépésként kattints a TOURNAMENT feliratra, ez után kiválaszthatod, melyik pónival szeretnél versenyezni. Egy kattintás a bal egér gombon, indulnak a pónik. Utánna annyi dolgod van, hogy ha akadályt, vagy gyümölcsöt látsz kattints szintén a bal egér gombbal. (Előbbit, hogy ki tudja kerülni, utóbbit szereti megenni)
Ha nagyot kell ugrania próbálj duplán kattintani

 

Segíts kijutni a lónak az istállóból. Tárgyakat kell keresned, ami a segítségetekre lesz a kijutásnál.
Onnan tudod, hogy hasznos dolgot találtál, hogy ha az egeret a tárgy fölé viszed, kezecskét látsz.
Ezeket ha lehet gyűjtsd be, a későbbiekben fel tudod használni. (nem egyszerű játék!!!)

 

Vezesd lovadat az istállóba,csutakold le és öltöztesd fel!

 

Díjugratós online 3D játék. Menj végig úgy a lóversenypályán úgy, hogy lehetőleg minél kevesebb rudat verj le.Ha ez sikerűl a megadott idő alatt, megláthatod a következő pályát. (Lehet több idő amíg betölt!!!)
Irányítás:
NYILAK: mozgás
SPACE: ugrás
(nyomd folyamatosan amikor elengeded akkor ugrik!)

 

Lovas akadályverseny online játék.
Ha a jobb oldali piros NYÍLRA kattintasz, elindul a játék. A NYILAKKAL tudod irányítani a lovat (A Tiedet egy karikáról ismered meg), a SPACE gombbal ugorja át az akadályokat. A CTRL gombbal a pálcát használhatod. Vigyázz, csak háromszor élhetsz ezzel a lehetőséggel!

 

  A játék indulása után válasszd ki, milyen színű lóval szeretnél versenyezni, ez után lovast is kell választanod.Ekkor kezdődik a verseny.
A NYILAKKAL tudsz gyorsítani (JOBB NYÍL), lassítani (BAL NYÍL) és ugrani (FELFELE NYÍL).
A SPACE gombbal etesd meg a lovadat gyümölccsel, jól fog esni neki.

 

Egy édes kis Bratz póni lovat kell öltöztetned ebben az online játékban.(4 paci közül választhatsz)

 

Izgalmas lovas díjugrató játék.
Vigyázz, nem szabad leverned az akadályokat! Nem lesz könnyű dolgod, mivel a ló igen gyors magától is,
de ezt még fokozhatod a jobb NYÍLLAL.
Ugrani a SPACE gombbal tudsz. Figyelj, mert nagyot eshetssz!

 

Általad választott lóval ugrathatsz végig a pályán.

 

Vicces lovas online játék. Kattints a pacikra és azok énekelni kezdenek!

 

  Felülnézeti fogathajtó lovas játék, menj végig a fogatoddal a pályán minél gyorsabban!

 

Alakítsd úgy a farmot a játékban, hogy a lovak is jól érezzék magukat.

 

Öltöztethetsz kislányt, lovat, kutyust. Nagyon aranyos online játék.

 

Látványos 3D-s lovas játék.Először díjugratni,utána díjlovagolni végül pedig terepversenyezni kell.

 

Online ló gondozós játék.
Tartsd jól a pacidat, biztosan meghálálja. (PL.: versenyeket nyer...)
A játék indulása után kattints a HORSE SHOP, ezen belül BUY HORSE gombra. Itt veheted meg a lovadat.
A HORSE SHOP-on belül a BUY FOOD-ot választva élelmet vásárolhatsz a lovadnak, SELL HORSE címszó alatt ellenőrizheted erőnlétét, amit egyébként neked kell TRAINING- gel karban tartanod.
Aztán versenyekre is mehetsz, ahol ha jó eredményt érsz pénzt nyersz, hogy aztán újra tudjál vásárolni.Irányítás:
EGÉR:vásárlás
NYILAK: mozgás a pályán

 

Nem afféle gyerek mese, üldöz egy tűzokádó sárkány, maj farkasok, utána zombik és egy szörny, Te pedig lóháton menekülsz.
A jobb NYÍLLAL tudsz gyorsítani, a bal NYÍLLAL megállíthatod a lovadat.
A felfele NYÍLLAL ugrik, erre akkor van a legnagyobb szükség, mikor a tűzgolyó közelít hozzád.
Van egy baltád "A" BILLENTYŰVEL tudod használni. A "D" billentyűvel kapukat tudsz kinyitni (azaz felágaskodik a ló). Az "S" billentyűvel pedig hátra rúg. Izgalmas online játék.

 

 

 

PC lovas játékok:

Star Shine

A léleklovasok rejtélye

Ez egy négy játékból álló sorozat első része, amely négy fiatal lány és lovaik különös kalandjairól szól.

Ebben a részben Lisa bőrébe bújhatsz, aki még csak nemrég érkezett Jorvikba, a kis tengerparti városba, mivel édesapja itt talált munkát. Ki kell ismernie az új helyet és fel kell találnia magát a gimnáziumban is az első napon. Sok új emberrel ismerkedik meg, közöttük Lindával, Anne-nel és Alex-szel, akikkel hamarosan barátok lesznek a közös kalandok során. Velük a Jorvik Lovasiskolában ismerkedik meg jobban, mivel a lovasbalesete után először ekkor szánta rá magát, hogy lovak közelébe menjen. Egy különleges ló, Starshine megérti a lány gondolatait, a lány is az övéit. Ám barátságukat sok, ismeretlen erő veszélyezteti, és csak Lisán múlik, sikerül-e kimentenie Starshine-t a karmaik közül.

 

 

A Pine Hill kúria titka

A játék 2. részében Lindával, az éltanulóval játszhatsz, aki nehezen tudja megosztani az idejét a tanulás és a lovaglás között, mivel lovával, Meteorral ugratni jár, és díjugrató szeretne lenni. Egy iskola kiselőadás előkészítése közben azonban ráakad pár érdekes dologra a Dark Core Vállalattal kapcsolatban, és innenstől kezdve megváltozik az élete. Vele éled fel a második léleklovas, és különös látomásokban lesz része. Hű lovával együtt kell megállítaniuk egy közelgő katasztrófát Jorvikban, mielőtt túl késő lenne.

 

 

Pandória legendája

A 3. rész Anne-ről szól, akinek minden vágya, hogy egyszer egy híres modell lehessen. A Jorvik Gimnáziumba el is jön egy híres parfümgyártó-cégnek a fotósa, ám feltűnik a színen Jessica, aki szintén a parfümön akar lenni. Amikor kimennek a lovardába, Anne lova, Concorde hirtelen megbetegszik, közvetlenül azután, hogy Jessica lovagolni akart rajta a fotózás kedvéért. Anne úgy érzi, hogy a lova lelke mintha nem is lenne vele, ezért elindul Pandóriába, hogy megkeresse a választ minden eddig történt furcsaságra, és hogy megmentse kedves paripáját. Ezzel a harmadik léleklovas is felébredt.

 

 

A Dark Core rejtély

Az utolsó epizódban Alex, az erős, kemény lány veszi fel a harcot a gonosszal. Az iskolában mindenki a legrátermettebb lánynak ismeri őt, akivel néha problémák adódnak... Ez legtöbbször azért van, mivel kisöccsét, James-t gyakran bántják az idősebb fiúk, és a lány mindenáron meg is védi őt. Fogadásból versenyez Katjával, aki régi ellensége. A verseny után látszólag Katja kibékül Alex-szel és James-szel, azonban igazából ő a sötét oldalon áll, és elrabolja James-t. Csak Alex lováért, Tin-can-ért hajlandó visszaadni a lánynak. Így hát Alex elindul egy cseppet sem veszélytelen úton, hogy kiderítse, miért és hol tartják fogva az öccsét. Feléledt hát a negyedik léleklovas is, ezzel beteljesedett a Léleklovasok testvéri rendjének a végzete.

 

 

 

Star Stable

A Star Shine rokona,de nincs sok közük egymáshoz.Ebben Te vagy a főszereplő és versenyekre kell járnod,feladatokat kell teljesítened.

Az ősz lovasai

A nyár színei megfakulnak, s a táj felkészül a tél fogadására. A fák leveleik harsogó nyári zöldjét az ősz meleg árnyalataira cserélik: lángoló vörösre, meleg sárgára, izzó narancsra. A földek beérlelik gabonáikat, a fák gyümölcseik terhe alatt roskadoznak, s a szél csípősre fordul. A változások és az új kezdetének ideje ez, s egy magányos lány ekkor érkezik Jorvik szigetére. Mindig is szerette a lovakat.Minden vágya,hogy körülöttük lehessen, ápolhassa és gondozhassa őket, s átélhesse a szabadság mámorító érzését, amikor nyeregbe száll - álom gyönyörű álom...De csak álom, semmi több. A nagyvárosban, ahol lakik, nincsenek lovak, és még sohanem látott igaz lovat közelről.Az utcazajban, a városi tolongásban, a kipufogogáz felhőiben nem jut hely a természetnek.De most minden megváltozik!Sikerült meggyőznie szüleit, hogy az őszi szünetet vidéken tölthesse, és megpróbáljon megállni a saját lábán. A lány boldog és izgatott,de ugyanakkor fél is.Egy ismeretlen vidéken, ahol mindenki idegen, semmije sincs, csak az álmai, hogy átsegítsék a nehézségeken. Ez a lány Te vagy.Valósítsd hát meg az álmaidat!

 

 

Havas ösvényeken

A szálingozó hópelyhek fehér lepelbe burkolják a tájat, elrejtik a csupasz ágakat.Béke és csend honol mindenütt.Az énekesmadarak már rég melegebb tájakra költöztek, a legtöbb álat pedig elbújt a tél elől, hogy egy meleg zugot keressen magának. A völgy lakói azonban télen is folytatják a munkákat.Az istállót ilyenkor is ki kell takarítani, a lovakat le kell csutakolni és meg kell etetni őket, a pályák és a lovardák pedig tele vannak jókedvű emberekkel, akik alig élvezik, hogy újra nyeregben lehetnek. Mindenki a Dietrich lovasversenyre készül : a világ legrangosabb díjugrató bajnokságára! Évente csak néhány lovas vehet részt rajta, általában azok, akik a világ legnevesebb lovasiskoláiból kerülnek ki.Az idén Pine Hil-i istálló is indulhat az fináléban. Most már csak egy bajnokot kell találniuk.
Miért is ne lehetnél Te ez a bajnok?

 

 

A tavasz bajnoka

Az olvadt hó patakokban csorog le a hegyekből az öbölbe.Nyiladoznak az első virágok,és szirmaikat a napsugarak felé fordítják. A jorviki öböl melletti hegyekben megbuvú kis falu,Rockville élete felbolydul,mint a méhkas.Az istállónak új tulajdonosa van,egy hölgy,aki nagy változtatásokat tervez. Mindenfélét pusmognak Rockville utcáin,de a szomszédos falvakban,Beauvistában és Bayridge-ben is,ahol az istállótulajdonosok amiatt aggódnak,hogy a rockville-i istálló terjeszkedése elveszi majd a kenyerüket. Mivel rendszeresen megfordultál rockville-i lovardában és nagyon furdalja az oldaladat a kíváncsiság,elindulsz az istállóba,hogy megnézd magadnak az új tulajdonost.Talán elárúl valamit a terveiből is! Vajon mit tartogat a jövő? Lássuk,csak rajtad múlik,hogy kideríted-e!

 

 

A nyár szigetén

Végre Jorvikban is beköszöntött az igazi nyár! A nap sugarai vidáman táncolnak a földeken és az illatos mezőkön. A tenger felől érkező üde szellő az embereket és az állatokat is megnyugtatja: a keményen dolgozó gazdákat, a kutyákat, a hízelkedő macskákat - és a lovakat. Vége az iskolának, és éppen most kezdődik a hosszú nyári szünet. Nincs többé leckeírás, ahogy vége Mrs. Coorkwood unalmas történelemóráinak és Mr. Flagstaff agyzsibbasztó fizikakísérleteinek is. Semmi más dolgod sincs, mint hogy Hermannál töltsd el a napot az istállóban, lovagolj, és gondozd a lovakat. Az élet nem is lehetne szebb!

És akkor megérkezik Huron. Ő a jorviki istállómester, Herman testvére, aki profi rodeólovas volt a tengerentúlon. Most két évtized után úgy döntött, hogy hazatér, és egy western stílusú lovardát épít Jorvikban. Hamarosan nagy nyüzsgés kezdődik Jorvik északnyugati félszigetén, ahol az egykori rétek és mocsarak gyorsan ügetővé és versenypályává alakultak át, neked pedig nagyon kevés időd marad arra, hogy elsajátítsd a hamisítatlan western versenyszámokat, és te legyél a Lone Star-kanyon futamának bajnoka!

 

 

 

 

My Horse and Me

 Nagyon jó, élethű 3D-s játék.Gondozhatod a lovadat és versenyekre kell járnod vele.

Képek:

 

 

My Horse and Me 2

 Mentsd meg a bácsikád tanyáját azzal, hogy győzöl minden versenyen a Táltos Paripám 2-ben! Azért érkeztél a nagybácsikád farmjára, hogy megvalósítsd álmodat, lóversenyző legyél. Miután az ott dolgozókkal találkoztál, rájöttél, hogy nagybácsikád és farm óriási pénzügyi problémákkal küzd. Ugyanis nem volt győztes ló az utolsó szezonban, ráadásul páran közülük le is betegedtek. Ezeket a problémákat csak egyféleképpen lehet megoldani: nyerni kell a Kentucky verseny döntőjében.

A játékban mind a téged megtestesítő főszereplő, mind a ló majdnem teljesen átalakítható. Beállítható a ló bőrének és szőrzetének, illetve a karaktered bőrének, szemének és hajának színe is. A játék során egyre több ruha és felszerelés áll rendelkezésedre. Az általad megteremtett lóról te magad gondoskodsz: meg tudod őt simogatni, le tudod kefélni, le tudod mosni, szőrkondicionáló használatával fényessé teheted a szőrét, és szükség esetén állatorvost kell hívnod, hogy megvizsgálja a paripádat. De az istálló kitakarítása és a pata megtisztítása se maradhat el, mert különben feszült lesz a lovad. Te gondoskodsz a paripa etetéséről és itatásáról is. S mindezek mellett gyakorolnod kell vele, nem elég csak a versenyen együtt lennetek.

Ha már eleget gyakoroltál, és tudsz ügyesen gyorsulni, fékezni, jobbra illetve balra fordulni, megfordulni, ugratni, jármódot váltani, stb., kipróbálhatod magad többek között a díjlovaglásban, a díjugratásban és a terepversenyen is. Közben nem szabad elfelejtened, hogy a ló egy saját akarattal rendelkező, élő teremtmény, s emiatt előfordulhat, hogy nem leszel ura a lónak, vagy valami váratlan dolog következik be. Példának okáért a ló nem fog ugrani, ha a feltételek nem megfelelőek, vagy lelassul, ha túlságosan éles kanyart veszel be. Ne feledd, a lóval párt alkottok, és együtt kell működnötök.

Ha érdekel,nézz róla ismertető videót (magyarul): KATT!!!!!

 

Oldalmenü
Szavazás
Az alábbi angol stílusú lóverseny fajtákból melyik a kedvenc
díjlovaglás
díjugratás
galoppverseny
ügetőverseny
military
Naptár
Diavetítő